Amit az ételkészítésről és az étkezésről mi gondolunk:

Nem tartjuk csudálatra méltónak, hogy szakácsművészetről beszélnek.
Bár ez a művészet a legtüneményebb, alkotásait rövidebb idő alatt
fogadja be az ember, mint ahogy elkészítik. Bírálati hatalom sem foglalkozik vele. Az egyetlen bizonyítéka remekmű voltának, hogy a tányérról elfogy. A szakácsművészet maradandó alkotása a szakácskönyv, ami nagyjából olyan, mint egy zenemű partitúrája, és az étlap ennek műsorfüzete.


Várakozó figyelemmel adjuk kezeibe a mi műsorfüzetünket, hogy válogasson a művek között, és - ha rövid időre is - élvezze e művészet alkotásait.

Jó étvágyat kívánunk!


Ízelítő étlapunkról:

-Őrségi gombaleves

-Vadragu leves

-Tárkonyos pulykaragú juhtúrós galuskával

-Grillezett pulykamell magyaros csípős
mártással, sült burgonyával

-Csirkemellfilé "parasztosan",
gombamártással, sajtos puliszkával

-Szarvaspörkölt "erdész módra" dödöllével

-Őzfilé vörösboros mártásban burgonyakrokettel